Reviews


5 stars after 775 reviews
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als ik zou weten dat het een uur later dan afgesproken had ik iets anders geregeld,dat is jammer! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/20/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza altijd lekker, maar, de champignonplakjes waren super dun en super weinig. De pizzavulling bestond voornamelijk uit ui. 4/19/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het eten is echt goed! 4/19/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We zijn super blij met jullie en bevelen jullie aan in onze vriendenkring. Misschien de website nog aanpassen zodat je als klant toppings die je niet wilt kunt weghalen of vervangen. Ter info: www.mamma-lucia.nl. Op hun website kan dat. Hier gaan jullie de klanten nog blijer mee maken en hoeven de klanten niet te bellen. Is maar een idee. 4/19/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza s 4/18/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Onmiskenbaar de beste pizza uit de Bevelanden! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon goed! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker pizza, genoeg ingrediënten. Bezorging was sneller dan aangegeven, vriendelijke bezorger. Top! 4/13/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima op tijd bezorgd en de pizza ‘s waren erg lekker 👍🏻 4/12/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel, vers, warm. Top! 4/12/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/10/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prim pizza’s en spaghetti. Bezorging op tijd. Keurige service. Bestel liefst vis hun eigen site! 4/10/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/10/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza'sm goede service 4/8/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Redelijk lang moeten wachten, had dit al in de reviews gelezen dus had van tevoren al besteld, ging goed! Belden netjes op met een vraag over de bestelling. Pizza was lekker, en warm. Kaas iets te "hard" , verder heerlijk gegeten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/7/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/7/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel en lekker! 4/6/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon de lekkerste pizza's!!! 4/5/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/4/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/3/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wisselende kwaliteit van pizza's 4/2/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was erg vettig en niet krokant. 4/2/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ze kwamen precies op de tijd die aangegeven werd. En het was heerlijk! 4/2/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/1/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza, maar vier kazen was eentonig This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/31/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/31/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pasta gegeten! 3/30/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon top! 3/30/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/28/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging, heerlijke pizza 3/27/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas waren ze meteen al nogal koud 3/26/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij zijn heel erg vriendelijk geholpen. Vorige week hebben we ook een pizza bij jullie besteld en ook erg vriendelijke geholpen… maar daar zat veel meer Italiaanse smaak aan.. de bodem leek dunner en steviger. En de knoflook was veel meer aanwezig. Alle ingrediënten leken meer op zijn plek. Geen idee hoe ik het moet uitleggen. Maar misschien dat jullie er iets mee kunnen. Want vorige week hebben we zo lekker gegeten dat we er de hele week over hebben gehad. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon goed! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Puik 3/23/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/23/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lang niet zo’n lekkere en goed belegde bezorg-pizza gegeten 3/22/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste pizza's van Goes! Super snelle bezorging! 3/21/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/18/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/16/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten 3/16/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was erg lekker! Proeft echt als een pizza uit Italië. Bezorging was ook snel 3/14/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/14/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker als altijd, maar had van mij iets langer in de oven gemogen. 3/12/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer lekkere pizza, maar teveel olijven die de smaak van de vis overdenken. De pizza had een mooie korst en een dunne bodem. De pizza was lauwwarm bij aankomst. 3/11/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dat was een hele lekkere pizza, goed belegd met garnaal, zalm en tonijn. Ook een klein beetje krokant en niet te dik. 3/11/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza kwam snel en was lekker en mooie dunne bodem 3/9/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/4/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel erg lekker😀😀 3/4/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/3/2024
Pizza Da Luigi Korte Kerkstraat 11 0113250000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/3/2024
Pizza Da Luigi 5 stars after 775 reviews
Pizza Da Luigi